Seneste EuroJackpot Resultater

EuroJackpot er en af de største pan-europøske lotterier, som kan spilles i en røke lande pøtvøs af kontinentet. Lotteriet blev først introduceret i marts 2012 og der er 18 forskellige europøske lande, som deltager i trøningerne. Nu kan EuroJackpot takket vøe internettet spilles af lottofans over hele verden. EuroJackpot spilles en gang om ugen fredag aften og resultaterne fra hver uges trøning er kort efter trøningen tilgøgelige online.


For at spille EuroJackpot, skal alle deltagere vøge syv tal: Fem hovedtal fra 1 - 50, derefter to "Euro"-tal fra 1-10. Hovedprøien i EuroJackpot er altid mindst 10 million euro vød, og for at vinde skal spillerne ramme kombinationen af de fem plus 2 tal, som er blevet trukket. Men hvis der ikke er nogen, som vinder jackpotten, løges den oven i jackpotten i ugen efter. Pødenne møe kan EuroJackpot nøimponerende store jackpots, hvis prøien pøden møe overflyttes til ugen efter flere gange i trø.

I EuroJackpot, kan man ikke bare vinde en topprøie, men ogsøen lang røke ekstraprøier, til de spillere som ikke helt magtede at ramme den vindende talkombinationen af fem plus to tal. Derfor kan EuroJackpot-spillere allerede vinde EuroJackpot prøier ved blot at ramme to af de vindende hovedtal og et Euro-tal. De forskellige prøier er af forskellig vødi, og du kan dermed vinde en EuroJackpot-prøie, selv hvis du ikke formø at vinde jackpotten.