Resultat-tjekker til dansk lotto

Vores resultat-tjekker til Danske Lotto er et nemt online-værktøj, som kan bruge døgnet rundt, til at se hvordan alle mulige talkombinationer har klaret sig i tidligere trækninger i det danske lotteri. Hovedformålet med dette værktøj er at sætte dig i stand til at tjekke dine gamle lotto-kuponer, uden at manuelt at skulle søge igennem vores database med tidligere resultater. Men resultat-tjekkeren kan også bruges på andre måder. For eksempel kan du have glemt at spille i en bestemt trækning, og vil nu tjekke om du ville have vundet med dine sædvanlige tal. Eller måske har du et helt nyt sæt tal, som du ønsker at spille i fremtiden, og du vil sikre dig, at den kombination ikke allerede har vundet en jackpot!

Klik for at vælge eller fravælge dine danske lottotal:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36


Nulstil tjekker
Tjek resultater ›


Bruger den danske lotto-tjekker

Uanset hvad din motivation er for at bruge vores resultat-tjekker til danske lotto-resultater er det meget lige til. Du skal blot klikke på de tal, som du ønsker at tjekke i tabellen herunder og derefter trykke på knappen. Vores program vil derefter scanne alle de tilgængelige tidligere resultater og vise dem i omvendt kronologisk rækkefølge, hvilket betyder, at resultaterne for den seneste lodtrækning vil blive vist først. Samtlige af dine valg, der blev trukket i hovedtrækningen eller bonustrækingen fremhæves, så du nemt kan se dit resultat.

Hvis du tjekker tal du tidligere har spillet og resultat-tjekkeren viser, at du har vundet e præmie, så husk venligst at indkassere præmien hurtigst muligt. De af jer, som spiller de danske lotteri online, vil automatisk blive informeret om jeres gevinster, men hvis du er en offline-spiller med papirkuponer, skal du sire dig at du indkasserer din gevinst hurtigst muligt, så du ikke giver afkald på din gevinst. Og hvis du vil undgå at misse fremtidige gevinster, kan nemt begynde at spille online - kig blot på siden Sådan spiller du for yderligere information.