Sådan spiller du dansk lotto

For at spille dansk lottos lørdagsspil, skal du vælge syv tal fra 1 til 36, samt et trumfkort, som kan være en knægt, dronning, konge eller es i spar, klør, hjerter eller ruder. Når trækningen foretages, vil der blive trukket otte tal - de første syv er hovedtallene og det ottende er et tillægstal – og et trumfkort vil også blive valgt. Du skal matche alle syv hovedtal for at vinde jackpotten. Hvis du også matcher trumfkortet, så vinder du en separat trumf-jackpot oveni.

Spillere der ikke matcher nok tal til at vinde jackpotten, men stadig formår at matche fire eller flere hovedtal, vil vinde en trøstepræmie, som beskrevet på vores side over Danske Lotto-præmier.

Nøte danske lottotrøning
€10.000.000
lørdag - september 25. 2021
Tid tilbage:

Spiller Danske Lotto online

Det er nemt at spille Danske Lotto online. Du skal ganske enkelt beslutte dig for hvilke tal du vil spille på, angive dem på en særlig online spillekupon, vælge de tal, som du ønsker at spille og indsende dit valg. Når du har købt dine kuponer på denne måde, vil du have lige så gode chancer for a vinde, som dem der spiller offline. Du har endda den fordel, at disse kuponer er koblet til dig, og du ikke løber nogen risiko for at miste dem, og hvis der er gevinst på en af dine kombinationer, vil du automatisk blive informeret om det. Du skal blot klikke på ovenstående knap for at købe dine kuponer gennem vores foretrukne kuponagent.