Sådan spiller du Eurojackpot

For at spille EuroJackpot, skal du blot vælge en kombination af i alt syv tal. Kombinationen skal bestå af fem hovedtal fra 1 til 50,derefter to Euro-tal fra 1 til 10. Når den ugentlige trækning finer sted, vil de fem hovedtal først blive trukket fra en maskine, derefter rækkes de to Euro-tal fra en anden maskine. For at vinde EuroJackpots hovedpræmie, skal du ramme alle disse syv tal, men der er også en række præmier at vinde for dem, som ikke helt rammer alle tallene i EuroJackpot-trækningen.


Spiller Eurojackpot online

Det er enkelt, nemt og tager kun et par minutter at spille EuroJackpot online, og du kan potentielt vinde en imponerende mængde penge. Det eneste du skal gøre, er at vælge de tal du ønsker at spille på i EuroJackpot, efterfølgende angive dem på en online-kupon (hvis du vil spille på en tilfældigt talkombination, kan du bruge vores talgenerator). Det eneste du skal gøre er, at vælge hvor mange trækninger du vil spille den valgte kombination, og indsende dine valg.

Du har samme chance for at vinde, om du spiller online eller offline, men hvis du spiller online vil du altid have din billet på din online-konto, og dermed aldrig miste den. Det er også nemmere at spille EuroJackpot online, da der automatisk vil blive taget kontakt til dig hvis du har vundet.