Seneste Vikinglotto resultater

Tjek de seneste Vikinglotto-resultater her på DanskeLotto.com Vores resultater offentliggøres indenfor før minutter efter hver Onsdags Lotto-trækning har fundet sted.

Vikinglotto er i mange lande også kendt som "Vikinglotto", dat det ikke blot spilles i Danmark, men i Estland, Finland, Island, Letland, Litauen, Norge og Sverige. Jackpotten i dette spil har mindst en værdi på 7.000.000 kr. og spillere skal ramme seks tal fra 1 til 48 for at vinde.

Selv om Vikinglotto spilles i Danmark, spilles det også i andres skandinaviske og europæiske lande under navnet "Viking Lotto", hvilket blev lanceret i 1993. Viking Lotto har ni lande, der deltager i dette lotteri, men hvert land har deres egne regler og bestemmelser for spillet, samt i nogle tilfælde ekstra præmier.


For at vinde jackpotten i Vikinglotto skal du ramme alle seks tal på din kupon med dem fra trækningen. Jackpotten i denne uges trækning har altid mindst en værdi på 7.000.000 kr., men hvis det ikke lykkes at ramme mere end en par af tallene i Vikinglotto, så er der også en række præmier at vinde, ved blot at ramme nogle få af tallene.